Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*ubah rancangan*










;-) ..inilah apa yang sy IMPIkan, ANGANkan dan telah pun RANCANGkan selama ini..WHITE & RED theme but more to white..memang sama dan serupa sangat seperti yang bermain di dalam kotak fikiran sy ni..uhu~




Tetapi rasanya, kemungkinan besar sy akan mengubah tema nanti..sebab, sy tengok dah terlalu ramai orang yang berkahwin bertemakan seperti ni..frankly speaking (seriously), sy tak suka sama..sy sukakan kelainan..nanti dikatakan sy yang meniru idea orang..even Sari Yanti pon bertemakan seperti ni..see..



Hmm..sy perlu ubah plan!..DAN sy telah pun punya tema yang lain..but, I wont tell..hihiihii ;-) (kedekut)





Nurul Farhana

2 comments:

Mis's Creative Cakes said...

sher design tu menarik simple nampak elegant.

Que said...

cantik.. =)

for more pics @ ideas..

www.facebook.com/queariffin

enjoy...
share sesama