Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

* pen'stress' *

Sejak b dah ditukarkan ke KDN, hari2 dia stress..bila dia stress sy pon stress sebab ape? Sebab aura stress dia akan meresap masuk ke dalam gelombang telefon seterusnya meresap masuk ke urat saraf di cuping telinga sy, terus bawa ke otak dan secara automatik otak telah dikuasai aura stress yang menjana seluruh hati dan jiwa untuk merasa stress! Sy yang tak pernah merasa stress ni pun tiba2 menjadi pen'stress'..pen'stress'?? Apakah?? Dan KDN juga telah meragut hari2 kami..hmmmm..Nurul Farhana

0 comments: