Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*si tangan bangku*



Ni sample bunga dip (bunga pahar) yang sy tempah dari Nurul :) Cerita pasal bunga dip ni, actually..at first sy sangat berkobar-kobar untuk buat sendiri bunga pahar ni..dengan tak sabar-sabarnya sy pon beli barang-barang dan kelengkapan untuk buat bunga ni..sangat teruja masa tu!

But now, i have to admit that i have no talent at all to work on it by my own..i'm calling myself as 'SI TANGAN BANGKU'..sy langsung tak punya bakat T__T *sob sob* Terfikir plak nak wat bunga rozet sendiri, tapi..bole ke? Kelengkapan sume dah ada tapi bakat zero.. :( Kagum tengok orang lain bole wat sume ni sendiri.. T__T


Nurul Farhana

0 comments: