Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*in progress*


.
.
.
.
.
.
.
..in progress :)

4 comments:

khairulhaya said...

x sabar mau melihat hasilnye..nampak berseri kan colour kuning raja ni.semoga berjaya dgn misi kamu erk.blog kamu adalah semangat utk saya.sbb x ramai yg berani mau guna colour ni.

ape kate da alang2 gune tema kuning ni..nurul tempah la pulut kuning mcm anil tu.wah..baru la kite ni btol2 mcm raja sehari..itu pendapat roy la..

Wan 2 juz,cik CT wan kembang said...

klu tgn da kretip tu..wat pe pon bole jadi kn...awak..nnt klu ym n kite on9 mse tu..buzz je kita taw..

ErriNa said...

Farhana... mcm ne nak buat utk paper bag yg besar tu..sblm ni u tunjuk saiz kotak sabun.. klu yang besar mcm ne plak.. please..i need your help.. thankz..

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[khairulhaya] betul gak tu..baru meriah kan? nama pun raja sehari ^___^


[Wan 2 juz,cik CT wan kembang] okies! :-D


[ErriNa] klu nak wat paper bag besar harus guna 2 keping kertas A4, kemudian harus guna kotak yg agak besar cam kotak cornflakes tu ke untuk wat acuan dia :)