Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*misi yang cekap*



(Sekadar hiasan..lalalala) <-- **Psttt..ekceli dia yang mintak letak wat hiasan :p




Misi yang cekap yaiyyy! (Itu la lain kali survey dulu..hehe..jangan main redah je cam hari tu) Kali ni kami ke Pavilion & The Gardens untuk menjalankan misi seterusnya. Akhirnya kami berjaya mendapatkan ini. Kami sudah mendapatkan pasangan buatnya. Sebelom tu banyak kali b tanya, "Ada ke org wat hantaran sandal yang?" Jangan ikut orang dear. Its our wedding. Biarlah orang nak kata apa pun, yang penting sy selesa dengannya. Takmo hipokrit pilih high heels but at the end of the day tak pakai pon.


Dan untuk b, wallet & belt sudah dapat ^___^ Giliran sy plak mengeluarkan uang kali ini..hihi.. Barang sy, dia bayar..dan barang dia, sy bayar. Deal!





Nurul Farhana

8 comments:

Sha Pattinson said...

woww shop yer..huhuhu sandle sebagai hantaran?? yaa btol this our wedding kan kan ..so do u wanna do ..as long you both happy..hik hik

jasmine said...

ohh u beli wallet n belt from fossil ke? tunang i pun nk fr fossil gakk..they have very nice design kan?? ritu tgk kat parkson ada 10% discount. not sure kat kedai dia ada discount tak ekk??

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[Sha Pattinson] rite3 = betul3 (versi upin & ipin) :p


[jasmine] kat butik fossil takde less :(

Nurulhuda & Adlie said...

wow.. kuar dah brg2 shopping... =)

i pun mcm tu, better bl ape kita nak pakai.. betul2 sure nak pakai, regardless what others gonna think bout it..

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[Nurulhuda & Adlie] haruslah kuar tau ^___^ and plus u r rite dear :)

Miss Shareeda said...

nampaknya misi sukses yer.. selamat membuat persiapan.. ;)

Wan 2 juz,cik CT wan kembang said...

fossil ader sale??
dlm bnyk2 shopping complex..mne yg paling best skali sale nye??
kite nk trun KL ujung mggu ni..pastu mst rush..tolong2x!!`

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[Wan 2 juz,cik CT wan kembang] Ari tu sy gi takde sale :( Tapi klu tak silap bergantung pada barang yg kita nak beli tu..some items ada rasanya.. :)