Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*mission unaccomplished*




Sabtu (18/07/2009) : "Misi Mencari Handbag & Kasut"
.
.
.
.
.

.

But, unfortunately dapat handbag je huhu.



Kesian b sebab terpaksa ke hulu ke hilir dari Sogo terus ke Pavilion terus ke KLCC semata-mata untuk mencari handbag & kasut. Masa terbuang camtu je. Hmm..kalau ikutkan sy, dapat handbag pon dah memadai. Sebab i'm not the type whos wearing high heels ;-) Sy dah cukup tinggi untuk memakainya *wink* So, kalau nak cari kasut untuk sy dibuat hantaran + nak match plak dengan handbag memang tak jumpa sebab mostly semua high heels.. :~) Sy ada jugak cakap kat b, kalau b nak kasi crocs wat hantaran pon i loiiiiiikeeeeeeee!~




Pape pon, saaaaaaayang b sebab sanggup korbankan masa dan tenaga + duit juga untuk sy..hihi.. =p





*entry geli*






Nurul Farhana

3 comments:

AmyMizzunderstood said...

crocs for hantaran!cayok...sebab saya juga pernah bg idea kat enchik tunang!hahaha...mls nk fikir..janji kita leh pakai semua barang hantaran tu dengan selesa..bukan sbb brand atau cantik saja!

Nurulhuda & Adlie said...

u, masa kenduri cousin pak i..

pak pengantin ngamuk ok! pasal ape?

pasal hantaran bg crocs.. ouch!!

hehe, kalau i pun suka crocs... +)

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[AmyMizzunderstood] crocs sgt chumel la uuuuu.. *___*


[Nurulhuda & Adlie] crocs sgt la chumel + harganya pun okay what kan kan? Nak beli yg sgt mahal & gorgeous tidaklah berkemampuan wiwiwiwi..