Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*part III*

DIY favor bags ;-) 3 types hoho..



Type 1



Type 2



Type 3


Emak sy suka yang ini :) Katanya sesuai untuk kanak-kanak.




Sy baru buat sample je :) Favor bag for kids actually *wink* Nak letak 'sumi' (dunno how to spell sumi actually..sumi jeli manis..sumi jeli manis..) or lollipop (teringat lagu Gerhana Ska Cinta "My Boy Lollipop" <-- takde kaitan) or some sweets or pape je lah yang bole letak dalam ni selagi muat..hihi ^__^ Cost for each blom kira lagi sebab ni just suka2 try dulu. Buatannya pon blom kemas lagi *ngee* Tak tau nak pilih jenis yang mana satu. Any suggestions or any kind of ideas??





Nurul Farhana

7 comments:

hidden.wing said...

all nice!
nanti demo lah sikit how to DIY paper bag tu dear :D mahu belajar jugak hehe

khairulhaya said...

salam,

sgt teruja dgn hasil kerja tgn nurul ni..tp roy x ter pk pon nk buat paper bag..smpai skrg blom terupdate ttg tema.takut pdirian x tetap.semangat kian luntur bile ramai yg x setuju ngan color kuning ni..sedih sgt..tp bile jumpe blog nurul..semangat kian bkobar2..

sudi kirenye kite share idea erk nurul..

AmyMizzunderstood said...

i like the 2nd one..yang 3rd one cantik if u change the ribbon color to black..so ada contra kat situ.. :)

Wan 2 juz,cik CT wan kembang said...

goodie bag u wat sndiri??
sgt rajin....bgus2!!
yg penting cntik gilos!

esca said...

i love this... sangat cantikk..
sapa yang rajin tu mmg laa tersangat bagus kalau nk buat sampai 1000 pcs...

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

Thankkss uollss ;-)

CINDELLYNA said...

how much cost if buat sume nih by yrself....?less than RM 1 ke..?=).Btw, all comel sgt!!!