Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*...part III*

Note : Type 4 & 5 bukanlah warna sebenar untuk majlis sy nanti. Itu cuma contoh jenisnya sahaja. Warna akan ditukar nanti :)

Type 4







Type 5


**Terdapat sedikit kecacatan pada bag itu kerana adanya sikap kurang sabar menunggu gam sehingga kering..hiihiihi :p




DIY favor bag lagi :) Sebenarnya ini adalah cobaan dahulu. Sy plan nak buat semua DIY favor bag ni masa bulan puasa nanti. Nanti takde la sy asyik menghitung minit menunggu waktu berbuka..hihihi..bole la sy fokus pada kerja2 mengerjakan semua ni ^__^ Sy plan nak buat 300 je untuk semua kanak-kanak riang 12 tahun ke bawah yaiyyy! Cukup ke?







Nurul Farhana

8 comments:

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

testing..testing..

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

testing..testing lagi..hoho..

Zara~AB said...

nice one!!! btw, ur wedding a week before mine! i pn tgh meng DIY goodies sume :d

Naniey said...

ololo..sweet la kamu..seme diy yer...nani tak smpt la nak buat seme tu..tinggal 2 bln ag..lg pon keje..dush..dush..

caiyok2

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[Zara~AB] chaiyokk & congratzz! ^__^


[Naniey] takpe2 chaiyokk!

fatihah said...

salam=)mcm mn awk buat lubang love kat kets tu eh? ade alat dia ke?

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[fatihah] sy wat sendiri je lubang love tu ;-)

fatihatie said...

waah terrornye awk..huhu perfect je lubang love tu..cam x caya plak..sy jumpe puncture bentuk love jual kat kedai alatulis hari tu, terus rembat..