Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*part I*



Almost done yaiyyy!~



Nurul Farhana

6 comments:

esca said...

simple je kan... but nice...
beli beg kertas then just stick kat situ je.. letak ribbon.. settled...

Anonymous said...

berapa kos 1 beg ni?

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[Anonymous] awk bole lawat laman ole2 manis 4 d price ;-)

ErriNa said...

farhana..i nak tanya..beg kertas coklat tu jenis mcm ne? beli kat mana? boleh kongsi tak?

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[ErriNa] sy beli di blog oleolemanis :-)

HAZELNUT LADY said...

hye..thnks sesangat coz sy mmg tgh cari brown paper beg ni..thnks again 4 d info..