Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*APAKAH??*

Semalam sekali lagi misi mencari barang hantaran tadaaaa! Kami ke Sunway Pyramid dan sekali lagi ke Pavilion *ngee* mencari jam, kemeja & seluar untuk b :) 3 minggu berturut2 menjalankan misi huhu..kami bukannya apa, memang target nak habiskan mencari semua barang untuk dibuat hantaran sebelum menjelangnya Ramadhan. Tak larat dik oiii nak shopping time bulan puasa. Nanti lepas raya, b dah sibuk dengan kursus2 yang terpaksa di'organize'kannya selama 3-4 minggu (kalau tak silap sy la) berturut2.. Masa tu sure dah takde masa nak fikir pasal hantaran lagi dah. Untuk b sy belikan jam Swatch, dan untuk sy jam Fossil. Ahaks! Tak sama kan? kan? Nak cari jam couple tiada langsung yang berminat. Harga pun so-so takdelah mahal sangat *wink* Jam b takde less, jam sy adalah less 10%. Ok la tu ;-) Kemeja dan seluar pon takde less..cakap mega sales *sob sob*


Owhh, tapi ada satu je lagi barang yang kami belum beli dan memang target nak beli last minute -- fragrance! And plus, im looking for Onitsuka shoes for him right now.. Puas serata alam shopping complexes kami jelajah, tak jumpa :(


Semalam juga, nasib baik kami tidak ke Sogo..apa yang telah berlaku semalam sangatlah tidak patut berlaku..APAKAH?? Tak tau nak cakap apa sebab mereka telah menyusahkan banyak pihak..tak fikir ke?

*Memory card wat hal..so tiada gambar yang dapat di'upload' untuk entry kali ni *sob sob*


Nurul Farhana

5 comments:

naddynad said...

sama la, sya pun tgh rancak mcari brg hantaran.. btw, i suggest you to buy perfume on christmas SALE.. :)

Wan 2 juz,cik CT wan kembang said...

last week kite trun Kl semata2 nk cari brg hantaran jgk!!dpt la jugak..tggl yg sket2 je..gram gile x dpt g sogo..!!menyusahkan btol la rusuhan ni..huh...!!~
klu x mst kt da jmp kn...heeeeeeeee

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[naddynad] cadangan yang bagus! ^__^


[Wan 2 juz,cik CT wan kembang] hihi..itula.. ;-)

diana luna said...

onitsuka tiger? banyak kat isetan... tapi kalau nak yang cantik & banyak pilihan, pegi la ke singapore, murah sikit. hope this will help.

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[diana luna] Thankss dear =)