Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*beauty revolution*

Hari ini b mengajak sy ke rumah Encik Habib di KLCC :) Setelah hanya di jamu dengan 2 botol air mineral keluaran Encik Habib *ngeh ngeh* kami pun minta diri untuk beransur pulang *huhu* Oh ya! Kami tidak pulang dengan tangan kosong tau *ngee*


Kemudian, kami ke Bioxil untuk me'redeem' free gift iaitu ini...


Tetapi, macam biasalah bukan hanya itu yang akan dibawa pulang oleh sy *hehe* malah sy juga membawa ini dan ini dan ini dan iniiiiiiii... *ngeh ngeh* Untuk b pon sy belikan agar tampak berseri di hari bahagia kami nanti *ecececeh*


Oh ya, sesiapa yang memakai produk ni bole share tak keberkesanan nya? Ok tak? Kalau ok, sy tak payah ke spa untuk membuat facial treatment lagi..hanya buat sendiri di rumah hihi..



**Bulan ini harus berjimat kerana duit telah mengalir seperti air *sob sob*


Nurul Farhana

2 comments:

Anonymous said...

hi dear....
i've been using this product for the past nine months... alhamdulillah... it works...i know that the price is quite expensive insyaAllah.... mule2 tu doubt la gak nk beli... yela nk melabur byk2 *i guess i know how much did u spend on the items...hehe* skali outcomenye xde pape.... dlu, pimple scar on my face exactly like 'kawah dibulan'....it reduces day by day....
papepon, keep on update us on the outcome ya... nk tau gak org len cmne :)

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

Thanks for sharing ;-)