Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*..bunga rozet/rozek*

Before..



..after TA-DAAAAAA!!!!



Harus beli ribbon hitam lagi sebab dah habis *sob sob*



Sempat siapkan 25 je huhu~


Nurul Farhana

5 comments:

Sha Pattinson said...

bagos sungguh awak nih creative ...syabas betey!!!! cantik ...

khairulhaya said...

nurul..cantik gile..

memang menyerlah la..kamu mmg kreatif.hasil kerja yg sgt menarik..

khairulhaya said...

sha pattinson..

hai sha,kamu juga bakal pengantin ke?saya x bole link kamu la..teringin mau terjah blog kamu.bole erk..

nurul,sori roy gunekan comment ni untuk sha pattinson..

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[Sha Pattinson & khairulhaya] simple je tu dear ;-)

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

betul la..sy nak link pon tak bole..nak view pon tak bole..huhu~