Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*damask design*

Atas permintaan ramai bloggers (bride-to-be), ini ada 2 jenis damask design yang boleh digunakan untuk tag design atau apa2 sahaja :) Boleh klik pada image kemudian save picture as..then, boleh copy & paste design ni ke MS Words, Excel, Paint atau apa2 sahaja program yang sesuai..seterusnya edit dan letakkan nama anda dan pasangan anda *wink* Boleh resize juga supaya dapat letak banyak pada satu page ;-) SELAMAT MENCUBA! ^__^
Design 1

Design 2

** Maaf kerana tidak dapat menghantar emel kerana sy agak sibuk :') Sy harap kepada mereka yang bertanyakan tentang tag yang sy buat tempoh hari, berpuas hati dengan 2 jenis design ini :)

Nurul Farhana

6 comments:

Sha Pattinson said...

thanks for the sharing ...hurmm tatau bile nak pakainyer

sueanne sunshine said...

nurul farhana, i noticed that you byk buat DIY, just want to you if you come across masa beli brg DIY, ada perasan any dried potpurries yg jual in bulk, in Kgs?
Thanks

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[sueanne sunshine] ada :)

khairulhaya said...

morning nurul..

eh time kaceh banyak2 share damask design tu.suke sangat...wah..esok gaji kamu da keluar.hope dapat jumpe yang berkenan dihati erk.

chaiyok2..

Ain Bubuk said...

tx for sharing..so far xde idea utk guna for wedding tp nice for header jgk kan? hehehe ;p

sueanne sunshine said...

ada =) ? where can i find them?