Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*JJ Setiawangsa*

Hari Sabtu lepas sy jumpa Encik b sebab nak kasi semua barang hantaran yang kami dah beli. Sebelum ni aku yang pegang semua sebab Encik b cakap awal lagi. Tapi mengenangkan lepas raya nanti Encik b dah mula sibuk dengan tugasan dia, dia risau tak dapat jumpa jadi sy pun kasi semua kat dia.


Kami plan nak jalan2 area Damansara, malangnya kami telah kesesatan hahaha..itu semua adalah salah sy. Encik b dah tarik muka. I'm sorry (versi Amir RL). Tapi tak lama lepas tu Encik b dah kembali okay setelah akhirnya N86 berjaya dimiliki oleh Encik b.



..dan hari tu kami berbuka di sini.


@ Jusco Setiawangsa


Nurul Farhana

1 comments:

Riena said...

JJ Stwgsa? huhhh kamu lalu je sini tapi x singgaah pon..eeheeh
ok x makan situ?