Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*keras tangan*




Hasil 'keras' tangan DIY :p

Nurul Farhana

8 comments:

modusoperandi111209 said...

tgn keras? sy tgk cantik + gojes lagi.. mcm org yg mmg dh terer.

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[modusoperandi111209] Ye ke?? Tu pun sy guna bunga plastik buruk yang biasa je..nak guna fresh flowers nanti tak bole simpan lama..membazir plak rasa :)

marryme said...

ive tried doing my own bouquet for my wedding last year, tapi hampeh tak menjadi. si husband (masa tu bf la) cakap cantik. tapi i tengok punya lah bersepah. last2 i upah orang buat je hehe.

wahidayaakub said...

hai, buat sendiri ke tu? kalau macam tu tak keras dah. dah sangat terer tu! :D :D

Anonymous said...

Hye..actually i'm ur silent reader..do u mind if i link your blog to mine?? need ur permission..thnks..

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[marryme] itupun sekadar cuba2 :) main cucuk2 je :p

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[wahidayaakub] terer ke? hehe..mekacih *^_^*

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[Anonymous] ok ;-)