Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*TERIMA KASIH Nani - Wedding Idea Proposal*

Sy sangat berterima kasih kepada Nani kerana telah memberikan idea yang sangat wowww! Dan dia telah memberikan inspirasi ini buat sy ^__^ Dan sekali lagi sy sangat sukaaaaaa!! Ia nya simple dan menyegarkan. Unik! ^__^






Dan lagi, lihat ini! Sy tak pernah terfikirkan ini tetapi Nani telah memberi sy satu lagi inspirasi DIY yang sangat mudah dan lain dari kebiasaan :)




Say hello to YELLOWW!!

Sumber dari sini ;-)
.
.
.
.
.
*Streamyx selalu masalah dua tiga menjak ni..hmm..nak post comment kat blog pun susah..sy harap Nani dapat comment tu :~)



Nurul Farhana

1 comments:

Nani said...

Hi Nurul Farhana,

Am so glad my ideas inspires you \(^_^)/
Do let me know if you're interested to get the yellow checkered box. You will be suprise on how super-affordable it is!!!

Good Luck dear!!!
Nani