Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*Aku Dan Dirimu*

Weh! 48 hari je lagi dag dig dug~

Tiba2 sy teringat tentang lagu apa yang sesuai untuk dimainkan ketika majlis nanti. Sy kebuntuan. Yang terfikir cuma lagu Ari Lasso & BCL, Aku Dan Dirimu. Takkan satu lagu je..huhu~ Any suggestion?

Nurul Farhana

5 comments:

weDa said...

eh wedding date kita sama la. i pun 48 hari lagi. mari kita jadi panic buddy hehe.

i pun tengah nak brain storm (baru nak brain storm bole) lagu utk kenduri. what i have in mind is Hingga Akhir Nanti by Alleycats (hehe mak ni mmg oldies sikit). lagi satu Cintamu by Dygta (feat. Ira) - lirik dia sangat best :)

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[weDa] thanks dear ;-)

syarina said...

hi.. tumpang menyibuk..
banyak la lagu bessss...

Mencintaimu - Krisdayanti
From This Moment - Shania Twain
Endless Love - Diana Ross & Lionel Ritchie
Lagu Rindu - Kerispatih
Tercipta Untukku - Ungu

dan banyak lagi.. i ada compile songlist, nnt i buat entry insya Allah

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[syarina] okay ;-) sy pon sedang mencari2 lagu ni.. :)

mrs.bayan said...

hi,

i suka lagu cinta kita by maman.
intro lagu tu sweet untuk masuk ke dewan.. n the lyrics pun sweet. (pada i la)

Cinta kita bagaikan kembara
Meniti samudera
Biarpun liku kehidupan berbeza
Namun kita sama

Dalam perjalanan ini
Mencari erti
Mengenali diri
Siapa kita sebenarnya
Tika dan waktu suatu suratan
Akhirnya ketemu
Aku rindu

Inilah duniaku
Impi damai di sisimu
Inilah bebasku
Bersamamu yang ku rindu
Inilah duniaku
Insan seni di sisimu
Inilah bebasku
Bersamamu yang ku rindu

Tak pasti la lagu ni tema die apa sebenarnya, tapi pada i, hubby la orangnye yg i cari & i ketemu. :)