Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*inspirasi kad*



Sy sudah dapat kad sy :) Bercerita cket tentang kad sy, ianya diinspirasikan daripada kad di bawah. Maaf sudah lupa link nya (-_-")





Maka, terhasillah kad seperti ini :) Warna kuning di sebelah sy, warna coklat itu di sebelah dia.








Nurul Farhana

17 comments:

moment said...

bagus2.. nice!
aku tunggu kad dr ko... hikhik

Riena said...

this really sweet card...
i love that.... kat mana buat nieee?

ErriNa said...

Wahhh..cantiknyer... blh saya ambik idea ni juga????? hehehe...

SaLly @ keeko @ flo said...

nice wedding card...;p

farhanna said...

farhana price kad tu sekeping brape ye? n buat kt mne?

Afira said...

nice wedd card la

hidden.wing said...

kad kahwin idaman my friend dulu...

marryme said...

nice card, good choice! :)

weDa said...

waa cantiknye kad :D

shishe@keen said...

cantik.

etty said...

hai etty here....
nice card...lame sgt cr design cmni...bulih x nk tau kat mane u buat???hehe....
kindly email me please.........
etty_zukhair@yahoo.com

Fuchsia~ said...

nak kad nak kad. save one for me okeh ^-^

*bisobonar@gmail.com*

nad nazira said...

farhana..nice wed card..nak satu juga..:P

nad nazira said...

nad lupe nak tinggalkan add

1,jln bayas, taman soga, 83000 batu pahat, johor


:)

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

maaf tak sempat nak reply semua comment..agak sibuk.. *sigh* kepada yang bertanya tentang kad tu, sy tempah @kadkahwinstore.blogspot.com :) Fuchsia & Nad, kad sudah dipos ;-) apa2 pun THANKS atas semua komen2 anda =D

ms diaz said...

cantik kad tu..nak tahu website nye boleh?btw, congrate in advance

Sha Pattinson said...

i really heart your card!