Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*my wedding invitation card*



Dah agak lama tidak menunjukkan sebarang progress dalam blog ni. Progress tu ada cuma melibatkan benda yang remeh temeh sahaja. Semalam sy ke KL jumpa Nadya :) First time jumpa dia tau, sebelum ni hanya berhubungan melalui emel sahaja. Kami janji nak jumpa di area Ampang Point. Asalnya nak jumpa pukul 8.30 malam, tak sangka Nadya sampai awal plak. Sorry sebab terpaksa tunggu lama :( Sy nak ambil kad dari dia. Kad apa? Sudah tentu la my wedding invitation card yaiyyy! Tapi belum dapat bahagian sy lagi. Cuma ambil 50 keping bahagian Encik b dahulu untuk diserahkan kepada parents dia untuk dibawa ke JB hari ni :) Selebihnya akan diserahkan kemudian. Tapi, Nadya sempat bagi 2 keping contoh kad bahagian sy lalalalalala~ Sangat berpuas hati! ^__^


*Nadya, awk sangat sweet! ;-)



Nurul Farhana

8 comments:

wafa said...

wah!~ sudah dapat...

aku juga sgt suka! hikhik

*ni ID baru aku..huhu

Riena said...

nmpk sipi2 je card tuu.. nak tgk penuh boleh x?

Ole-Ole Manis said...

ngee~ mekasih. :)
Awak sgt tinggi tau.
macam model dibandingkan sy yg ketot ini. :p

ape2 pon yg penting awak puas hati dgn kad awak.

p/s : kad dalam proses ikat mengikat. :)

khairulhaya said...

nurul..

kad tu memang cantik..baru la btol2 utusan dari raja sehari kan..x sabarnye nk tempah kad yg mcm tu..cantik giler..

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[wafa] aku pon suka hihi =D

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[Riena] hihi..tunggu~ ^__^

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[Ole-ole Manis] tak sabarnyee.. :p

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[khairulhaya] tenkiu roy!~ ^__^