Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*official photographer*

Semakin hari semakin berdebar plak *mengada2 je :p*
.
.
.
.
.
.
Progress setakat ini, Encik b dah pun serahkan semua borang kepada sy. Jadi tinggal bahagian sy untuk melengkapkannya. Barang2 hantaran semua kami dah beli. Hari Sabtu ni family dia nak datang rumah untuk menyerahkan duit hantaran. Minggu hadapan pasti sy sangat sebok untuk menguruskan banyak hal. Oh ya, untuk official photographer sy dah deal dengan Shade Rashid. Untuk pakej kedua2 belah pihak berjumlah RM1,850. Sy dah bayar deposit RM750. Walaupun Shade masih muda, tetapi hasilnya sangat memuaskan :) Sepupu sy yang recommend, plus dia ni sebenarnya junior sy ketika di sekolah menengah *wink*

Nurul Farhana

7 comments:

buah hati nya.. said...

hmm..gud luck utk awak jugak..berdebar kan skrg..huhu..

ScHiKOnG said...

wah...murah nya, huhu jeles nih... wed photo sy dkt 2k arr sebelah pihak sj... kalo nak murah.. tak de story board mcm kat sana...huhu wahh makin dekat dah.... rilex..rilex... hehe

moment said...

heheh nnt tunjuk kt aku tau.. aku nk interframe dpn dia byk2.. haha

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[buah hati nya] sangat berdebar!

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[ScHiKOng] itupun kira harga sedara hihi~

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[moment] klu ko nampak org pegang kamera tu, apa lagi..hihi =p

nad nazira said...

sabar, sabar, sabar..be cool bebeh! :P