Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*bunga dulang*





Ini bunga dip yang ditempah dari Nurul untuk dijadikan bunga dulang (hantaran). Rasa ralat juga kerana sy tidak menggunakan bunga segar seperti mereka yang lain. Tapi takpelah :)



Nurul Farhana

3 comments:

farhanna said...

xpe.. nmpak kelainan.. pape pun, yellow tetap di hati

Riena said...

awak punya tema kuning hitam yer? cantikk!!!
x sabar rasanya nk tgk full preparation..
wedding belah laki kat pandan jaya kan?

Lynda Kamal said...

a'ah kan, can't wait to see the black yellow outcome sebab macam tak pernah tengok. by the way, fresh flowers gave you major headache.