Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*88%*



Bilik sy yang dipenuhi goodies. Those are for pihak sebelah, khatam Quran team and marhaban team. Manakala, goodies untuk tetamu, isteri kepada sepupu emak sy dengan sukarela nya mahu membantu bersama dengan bala tenteranya (anak-anak beliau..maklumlah sekarang kan cuti sekolah *wink*). Terima kasih sangat-sangat! :,)

Ini pula antara gift untuk pihak sebelah. Tetris glass dari Kugeeku dan tin tu dari Weddingkarren.



Hantaran sy untuk dia yang sangat simple :)



Sy jumpa bebola silver ni masa last minute shopping. Sy suka maka sy terus beli :) Sy gantung ia di dalam bilik sy.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nanti sy update lagi ya! ;-) Untuk semua yang telah banyak memberikan kata-kata semangat dan dorongan kepada sy, TERIMA KASIH sangat-sangat! :,) Saaaaaaaaaaaaaayang kamu semua *wink* ..daa..

Nurul Farhana

9 comments:

Fuchsia said...

kad awk cantik sgt2 tau. kekwn sy ramai yg puji siap tanya tempah kat mana tuu. hiks. nanti bole inform2 ye

nad nazira said...

farhana dear..where did u get those bebola api?? hehe..menarik! Good luck..and be cool, jgn stress2..:P

moment said...

sudah tgk benda2 itu secara life..
sgt chantek ok..

*bdn aku masih bau perfume bilik ko.. haha

be tough bebeh.. demi msa depan yg lebih cerah..=)

harzharun said...

suke la dgn bola2 tu...anyway...selamat bbhagia dear!!

farhanna said...

saya doakan sume berjalan lancar... bnyak2 rehat.. takut nnt tm bersanding nmpak letih

nisa said...

Hi Dear,
looking for 1001 sweet & fabulous gifts at very affordable price???
do visit my page,

http://gardenofgalleria.fotopages.com/

Happy Preparing for ur big day dear!!!

Sha Pattinson said...

congrats tgk pada tarikh kamu tying knot ..dah selamat rasanyer ..semoga selamat okay congrats semoga kekal ke akhir hayat !!!

modusoperandi111209 said...

tahniah utk awk. heart sungguh dengan bebola silver tuh. saye punye biase2 je. beli time sale krismas. jus ade bling2 dust tu je =(

ms diaz said...

congrate beb! sbb udah kawin..semoga bahagia hingga ke akhirnya