Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*bunting pelamin*

Sekarang sy rasa sangat teruja..actually dah dapat agak sebelom wat test sebab period dah lewat seminggu..sepatutnya 20hb hari tu, sampai hari ni maseh blom kunjung tiba :,) Tadi tiba2 tergerak nak gi Guardian beli pregnancy test. Takdelah berharap sangat, sekadar mahu mencuba. Tak sangka plak positif ^_^ Inikah yang dinamakan bunting pelamin? huhu~ Esok sy mahu ke klinik untuk mengetahui berapa usia 'dia'. Agaknya dalam 2-3 minggu kot. Apa rahsianya? Takde rahsia apa2, yang penting pilih tarikh nikah yang sesuai gitu hihi..walaupun minggu pertama itu sangatlah 'sakit' :,)

Nurul Farhana

17 comments:

ShalinzZ85 said...

wahhhhh
mmg betul lah bunting pelamin
time kawen dulu baru pas period ke?
hehehe

Cik Belle said...

macam mana nak pilih tarikh nikah sesuai tuh.. any tips? hihi. xpandaila nak kire.. hehe

moment said...

Alhamdulilah..
hopefully semuanya berjln lancar.. =)

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[ShalinzZ85] a'ah baru lepas abes period ^-^

[Cik Bell] sy pon tak pandai gak nak kira, actually semua ni kebetulan je..tarikh kawen ni FIL & MIL yg pilih..kebetulan sy memang baru lepas abes period..orang kata seminggu sebelom period & seminggu selepas period tu waktu subur.. :)

[moment] thanks dear ;-)

Azzah said...

congratulations :) murah rezeki you berdua

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[Azzah] thanks :)

jannah sukhri said...

tahniah...seronok dengar org baru kawin dh pregnant. ;)

Afira said...

congratulation Farhana..n husband fo dah good news

khairulhaya said...

Alhamdulillah..
tahniah buat kalian..murahnye rezeki kamu kan..
so lepas ni kene jaga kandungan kamu ok..

Nadya said...

pengantin tegar nie..hehe congrats!

SaLly @ keeko @ flo said...

wahh~~~~~!!!!!!! congrats..happy 4 u...;p

::PoRcUpiNe:: said...

hehehhe
tahniah ya!

Fuchsia said...

haah la.. murah rezeki la farhana nih. btw, share la tips pilih inai tu. sy tgh konfius nak pilih mana satu paling elok and tahan lama nih

ctfza said...

tahniah dear :-)

smileitusenyum said...

kita dah 2taun lebey kawin.. tapi tak de rezki lagi.. duk jauh2 selalu ngan hubby.. tak de rezki lagi.. huhu

salam mahabbah =)

ScHiKOnG said...

wah! tahniah2, semoga semuanya berjalan lancar....

nad nazira said...

farhana..tetibe nad jadik cuak pulak..sebab tak planning tapi rase macam tak ready nak ade baby..wuwu..nad kawen seminggu sebelum period..means waktu subur la kan? ohhh..and now still belum period..patutnye dah period dah nie..relevan ke wat pregnancy test a week after kawen? ishh..tataula nak tanye sape.. :(


and yes, seminggu itu menyakitkan :)