Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*precious*Ini pelamin sy :) Simple je. Just nice *wink*
Ini pula keluarga sy :) Emak, abah, abang dan kakak ipar. Owhh..my lovely niece tengah tidur masa ni :,) Tema untuk keluarga sy adalah biru supaya nampak kontra bila bergambar bersama pengantin hihi~ Ok, di kesempatan ini sy ingin mengucapkan berbanyak2 terima kasih buat emak, abah, abang2 sy, kakak ipar sy dan tidak lupa juga buat Farisah Auni (my niece) yang turut berjaga bersama maksu hingga pukul 3.00 pagi. Tapi maksu kul5.45 pagi baru dapat lelap, then kul6.30 bangun, terus mandi, touch-up inai kemudian tunggu mak andam datang :,) See, i just slept for 45 minutes~ Owh, tidak lupa juga buat mak ngah dan kak ngah, mak teh dan mak tam sebab bekerja keras menjayakan majlis sy. I really appreciate that :,)Ini pula my FIL & MIL ;-) My FIL kurang sihat sekarang. Semoga dia cepat sembuh :,)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
My official photos blom siap lagi. Once dah siap dan sy dah dapat softcopy nya, i'll upload the pix here okay ;-) Gambar2 di atas ni pon sy dapat dari sumber lain. Sebab tu baru sekarang sy dapat update. To Anonymous enjoy ya!! ^_^


Nurul Farhana

2 comments:

Cik Belle said...

cantek pelaminnya.. tahniah!

farhanna said...

nice2!