Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*Merry X-mas hoho!~*

Kadang2 ada sesetengah hamba Allah yang kurang menyenangi cara kita meluahkan kata2 di sini, di blog. Cara sy senang sahaja, jika kamu (hamba Allah) kurang menyenangi apa yang sy tulis, sila abaikan kewujudan blog sy ini kerana apa yang sy tulis sy tidak pernah nyatakan nama pihak yang berkenaan. Jadi secara tidak langsung ianya tiada kena mengena dengan yang hidup mahupun yang telah meninggal dunia. Sy tidak pernah mempersoalkan tentang penulisaan blog mereka yang lain. Jadi mengapa harus kamu? Mungkin kamu mahu menegur sy tentang entry yang pernah sy publish di sini, tidak perlu. Perkara yang telah berlalu janganlah kamu mengungkit dan mencari salah. Lihat dahulu diri kamu. Adakah kamu begitu sempurna? Setiap entry yang sy tulis dan paparkan hanyalah perasaan pada ketika itu dan BUKAN pada ketika ini mahupun esok, lusa dan hari2 seterusnya. Esok, sy belum punya sesuatu untuk ditulis. Begitu juga lusa dan hari2 berikutnya. Mungkin sy bukanlah anak yang baik, sy mengakuinya. Tapi siapa kamu untuk menilai sy? Kamu bukan Tuhan dan yang paling penting kamu bukan EMAK atau ABAH sy :)Sy emak & abah ;-)Nurul Farhana

4 comments:

farhanna said...

yes i know...

Anonymous said...

ni da kire cam diary kite, tp org len leh bace..so suke hati kite la nak tulis pe kan?kan?hehe.. biarkan mereka..

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[farhanna] thanks :)

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[faratul] itula pasal kan? ;-)