Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*wedding pix*

















Thanks Shade ;-) Maaflah sy tidak begitu pandai ber'posing' dan tidak begitu fotogenik di dalam gambar :,)

Nurul Farhana


17 comments:

Sha Pattinson said...

congratsss tak puas tengok ..nak lagik!!!!! semoga berbahagia ke akhir hayat!!

jannah sukhri said...

tahniah.selamat pengantin baru.upload lah lagi gmbr

f i f i said...

congratulations~

dialicious said...

congrattssss!!cantiknyeee

hanim said...

setuju!! mahu pc lagi.. nway, congrats dear!! ;)

eazy said...

alhamdulillah :)
tahniah ye

Ole-Ole Manis said...

Selamat Pengantin Baru Farhana. :)
Semoga Kekal Hingga Ke Akhir Hayat.
Suke sgt tgk gmbr first. Cantik baju. :)

miss F said...

hi pn farhana...congrat on ur wedding. cantek sgt!

ctfza said...

congrats farhana!!! cantik kiut miut jer awk.. baju pu cantik.. yg putih tu baju nikah ek? cantik!!! tak macam baju tutup keranda pun .. huuu.. tak berseni "makcik itu"..

harzharun said...

sokong ctfza!..betol la..bj tu cub...tahniah!!

ctfza said...

farhana.. sy dah move link awk ke married section kat blog sy. ;-)

Fuchsia said...

aa lawanye... kuning sgt sesuai la dgn awk nih farhana

AzUraAa said...

babe... congratz... selamat perantin baru.. sorry xdpt attend.. kene jadi driver omma and oppa... huhuhu... anyway, u look gorgeous.. sila lah upload lagi gambar.. gambar no.4 sensored ehh.. hehehe...

shutterbucks said...

its ok nana.. thx sebab bg peluang jadi photographer hari tu.. antara event wedding yg paling organize and smooth sy pernah shoot.. and both are u doing great.. simple je.. sbnrnya ralat gak x dapat buat outdoor...

nad nazira said...

farhana..congratz!yellow here and there.. lovely! c u tomorrow yerh..:P

Anonymous said...

sgt cantekk!!congrats..baju2 pn cantek,mmg xcam bju ttp krnda pon loo..!!
jgn t'lalu emo dgn kate2 ur aunty tuh..
yg penting u suke..
btw,may God bless both of u! ;)

Zara~AB said...

lawa nya! can't wait for more photos! anyway, big congrats to both of u!