Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*tiaras*












Nurul Farhana

*yellow makes me happy*




Can you tell that I'm slightly obsessed with the yellow color? Yup, it's true. Okay perhaps its more than slightly obsessed. The truth is that I absolutely love yellow *love love love* It's so loud and in your face. Yellow is the color makes me the happiest! ^___^



Nurul Farhana

*romantic feel*



http://beautifulpaper.typepad.com/



**This is not mine ;-)

There is only one happiness in life, to love and be loved.- George Sand



Nurul Farhana

*apakah*

"..BLURR LA KO NIH!"

hmm..sy ke?

:(


Nurul Farhana

*si tangan bangku*



Ni sample bunga dip (bunga pahar) yang sy tempah dari Nurul :) Cerita pasal bunga dip ni, actually..at first sy sangat berkobar-kobar untuk buat sendiri bunga pahar ni..dengan tak sabar-sabarnya sy pon beli barang-barang dan kelengkapan untuk buat bunga ni..sangat teruja masa tu!

But now, i have to admit that i have no talent at all to work on it by my own..i'm calling myself as 'SI TANGAN BANGKU'..sy langsung tak punya bakat T__T *sob sob* Terfikir plak nak wat bunga rozet sendiri, tapi..bole ke? Kelengkapan sume dah ada tapi bakat zero.. :( Kagum tengok orang lain bole wat sume ni sendiri.. T__T


Nurul Farhana

*yaiyy*

Auwwww!!!~ i suka uuuuuu.. i just got this ;-)





Inilah corset i..auwwww!! (tetibe jd gedikss sebab overexcited) (^__^) THANKS a lot Penny!!



**Last day at Bandung, on my way to airport..look!!! The color of the balloonss!!! (Bole jumpe ke orang bawak belon banyak camni kat Malaysia??)






Nurul Farhana

*veil*








I'm looking for these to go well with my 'akad nikah' outfit.

Source : Google Image ;-)





Nurul Farhana

* pen'stress' *

Sejak b dah ditukarkan ke KDN, hari2 dia stress..bila dia stress sy pon stress sebab ape? Sebab aura stress dia akan meresap masuk ke dalam gelombang telefon seterusnya meresap masuk ke urat saraf di cuping telinga sy, terus bawa ke otak dan secara automatik otak telah dikuasai aura stress yang menjana seluruh hati dan jiwa untuk merasa stress! Sy yang tak pernah merasa stress ni pun tiba2 menjadi pen'stress'..pen'stress'?? Apakah?? Dan KDN juga telah meragut hari2 kami..hmmmm..



Nurul Farhana

*tadaa*

Outfit for my 'majlis pernikahan'..tak bole tunjuk semua, tak surprise lo sebab majlis lambat lagi hihhii..simple je ;-) Oh ya! Got an email from Penny and she said by next week maybe corset sy akan sampai yiieehaaaaa!

Just bought @ TESCO Ampang :) Yellow! I liiiikeeeeeee!!~



Nurul Farhana

* ^_^ *







Nurul Farhana

*yellow flowers boquets*













http://www.weddingflowersguru.com/






Nurul Farhana

*my wish*














Nurul Farhana

*favor bag*







Nurul Farhana

*gift box*

white gift box



gold gift box



damask gift box









Get some ideas.. ;-) *inspiration favorideas.com*




Nurul Farhana