Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*26 weeks*

♥ 26 weeks ♥
At this stage, my lil' angel might learn to recognise and response to daddy's voice :-) How about mommys? Sure-lah dia kenal sebab hari2 dia dengan mommy. Suara daddy cuma dapat didengar once a week je T__T


Nurul Farhana

3 comments:

Zahra Ashiqin said...

sis, seronok bc ur blog..pasal bb pasal pregnant ;-) sis, leh mkn buah delima atau jus delima merah, bgus utk mata bb nanti..bersinar dan bercahaya :-)

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

Baru2 ni sy beli buah delima kat sogo..4 biji = RM23.90..terkejut! Then husband ckp, lepas ni beli je la jus buah delima dalam kotak..murah cket..haha!

IRYANI ALIAS said...

Suke ur blog..ada check list utk mum2be.. :) i am 7 weeks pregnant..