Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*aiyaya*

6 months preggy..aiyayaya~

Sekarang sudah masuk 7 bulan :)

Nurul Farhana

5 comments:

deena awanis said...

ur 6 months tummy lebih kurang my size.tapi sumer org cakap kecik..=(

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

ye ke? tp lain plak kat skolah sy..dorg sibuk ckp perut sy besar..tak macam dorg pregnant anak sulung dulu..perut kecik..7-8 bulan baru pakai baju pregnant katanye..ntah la..kecik pun tegur, besar pun tegur..hurmm..xpela yg penting baby kita sihat ;-)

♥ balkidz_hunny ♥ said...

comelnye gamabr ibu mengandung :)
heppy sgt tengok!! doa2kan rezeki i plak yer..
kite kawen tarikh same..hikhik..
take care dear..

honey said...

sory i nk tegur skit..actually tarikh ur wedding same ngan i..n i already pregnant too..tp nape u pnye minggu pregnant lebih dr minggu kawen..i confius..leh explain x..actually i pn bunting pelamin..tp i pnye week 29 weeks..tp u pnye dh 31 weeks..cm ner..anyway tahniah..we both become mummy to be..

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[♥ balkidz_hunny ♥] thanks dear :-) insyaAllah kita sama2 berusaha ♥

[honey] owh..confius ehh? hehe..actually sy pun confius gak mulanya..then doctor explain yg dia buat kiraan bermula dari tarikh hari pertama haid terakhir sy..sy punya haid konsisten 20hb setiap bulan..so dia kira dari tarikh 20hb November iaitu hari pertama haid terakhir sy..bukan dikira dari tarikh kali pertama sy 'bersama' suami pada 5hb Disember tu..hehe :-)