Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*suntikan imunisasi*

Hasif Fahimi (2 bulan)



Hari ni sy bawa Hasif ke klinik untuk suntikan 2 bulan mengikut temujanji yang telah ditetapkan. Tetapi, agak menghampakan sebab tiba-tiba nurse cakap, dos untuk suntikan 2 bulan tiada stok. Jadi, Hasif tidak diberikan suntikan. Nurse suruh datang semula 2hb Disember nanti. Masa tu Hasif sudah 3 bulan. Hmm..takpe ke kalau Hasif tak diberi suntikan 2 bulan? Risau plak..





3 comments:

rizaros said...

comeynyer baby.. bez dah jd mommy.. tahniah :) sy dh jadi follower akk, nnt jd my follower blog jgak yer kat rizaros.blogspot.com.. maceh..

Nadya said...

pegi je kat klinik bese ade ubat cucuk baby tu..better cucuk takut kene penyakit n die xde vaccine tu..

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

[rizaros] i follow.. ;-)

[Nadya] thanks :)