Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*2 ♥ 1 1*


HAPPY NEW YEAR 2011!!!!

Sehari sebelumnya, sy ke sekolah menyiapkan sedikit kerja sebelum sesi persekolahan bermula. Hasif tinggal dengan babah. Be a good boy ya! Muahhhsss!! Kemudian, selepas Zohor kami keluar berjalan2 disamping meraikan birthday babah. HAPPY BIRTHDAY babah!!! Muahhhsss!! ♥♥♥

Setelah puas berjalan akhirnya..

.

.

.

.

.

.

..dan malamnya pula,
♥♥ Happy birthday to you..

Happy birthday to you..

Happy birthday to babah..

Happy birthday to you ♥♥Berkaraoke sampai pukul 12.30 malam bersama babah & Hasif, abang & sil & niece, dan adik kepada sil & suami :)

Happy New Year once again *wink*

** Actually, few days before ma dan babah dah keluar sama. Sorry Hasif terpaksa tinggal dengan nenek :( Ma dah celebrate awal birthday babah :)

0 comments: