Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*kenapakenapakenapa*

Sy tak tau kenapa kenapa kenapa sekarang ni celcom broadband sangat lah &*^%$#!! slow. Urghhh! Wahai encik celcom, kami bayar tau. Ingatkan langgan advance plan ni berbaloi dan setimpal la servis dengan bayarannya. Tapi HAMPEHH je. Bukannya kami duduk dalam gua wahai encik celcom. Kami duduk tengah alam tau. Nak update blog pun susah. Apatah lagi kerja2 meng'upload' atau meng'download'. Geram giler! Nak upload video jangan harap dapat! Tak pernah dapat langsung. Sekarang memang serius nak downgrade plan. Bayar banyak pun servis cam haram. Servis sama macam bayar basic plan je. Sy geram tau!






2 comments:

bonda dadif aka akish said...

huh,..mmg tensi ngan bokben celcom...

=(

fYnIeS said...

kak, pakai p1 siyes laju gle..
:)