Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*berminat?*

Sejak internet slow ni, mood untuk berblog tu agak kurang sudah.. Bukan apa, asal connect kat laptop je - edge. Bila guna kat hp, ok plak 3.5g. Mula ingatkan modem yang rosak, tapi semalam try main kat sekolah ok je 3g. Hurmm..rasa rugi bayar bulanan tapi bila kat rumah dapat guna kat hp je. Rasa tak puas nak update blog..hmm..

Oh ya, sy bercadang mahu let go sy punya laptop..huhu~ Sony Vaio VGN-SR35G. Kenapa? Pertama, sebab battery dah agak suam-suam kuku je. Hanya boleh bertahan 15 minit je. Kedua, sebab bercadang nak beli desktop atau notebook baru. Salah satu. Tengah fikir sekarang. Dan, kondisi laptop sy ini masih baik. Rupanya pun masih cun. Cuma battery je yang gitu2 sebab sy selalu charge lama2 padahal baru guna 2 tahun setengah.. ("-_-)



*O/S : Vista Home Premium, Processor : Intel Centrino 2, Weight : 1.92kg, up to 4GB RAM.


Gambar 1 : Kondisi sekarang.

Gambar 2 : Masa mula beli awal 2009 :)



4 comments:

Asz Miza said...

berapa ni kak?

s h i d a said...

boleh emel saya psal laptop?saya berminat.

shahidaazlini@yahoo.com

nurul cunashy said...

k.de law beli lptop tu dpt free skali hp kew??ehehehe..kngah beminat..ahahaha

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

kalau berminat bole sms sy 012-9311531 :) sori sbb internet sangat slow..susah nak reply comment or email :(