Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*happy holidays!*Cuti sekolah sudah bermula! Yippiiiieyyyyy! Perancangan cuti 2 minggu ni tak kemana pun. Bawa Hasif balik Temerloh seminggu, lagi seminggu duk ngan babah plak. Babah kerja, kita duk umah layan tv je la. Musim cuti ni ramai yang buat kenduri. Tahniah buat semua pengantin2 baru di luar sana, termasuk sepupu sy (Nurul Asma & Izwan) dan Kak Eida.
Buat bakal pengantin di bawah ni, belajar dulu tinggi2, cari kerja bagus, kumpul duit banyak2, beli kereta besar..baru boleh kawen..hihi :p
Muahhhsss!!!!


0 comments: