Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*jodoh tak panjang*

Sy dah batalkan akaun celcom broadband. Rebat RM10 dah habis untuk 6 bulan. Kalau tak batal, bulan depan kena start bayar RM98 tapi coverage 'edge' memanjang. Dah 4 bulan tanggung bayar bil tapi langsung tak dapat nak guna. Masanya sudah tiba..Bubbye celcom!


Sekarang sy di Temerloh. Seminggu stay kat sini. Bolehlah guna internet abah sementara berpeluang ni. Sambil2 tu boleh gak kemaskini blog. Tukar layout dan remove apa2 yang patut.


Serina mengandung lagi dan Tristan bakal dapat adik. Hasif bila lagi? :p Oopps!




0 comments: