Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

*10 months*

Sekejap lagi dah nak balik KL. Tunggu suasana reda dulu. Jadi, terpaksa tinggalkan belog lagi. Sayangkan belog tinggal-tinggalkan. Semalam pun balik dalam keadaan tergesa-gesa lepas abah call bagi tau ayah tam dah meninggal. Terkejut! Terus call suami ajak balik Temerloh. Sampai Temerloh, jenazah sudah selamat dikebumikan. Alhamdulillah segalanya sudah selesai.


Oh ya, 2hb yang lalu Hasif Fahimi genap 10 bulan :) Gigi baru ada 2 batang di bawah. Kepandaian : menarik! Haha..lambat kan? :pSebelum sy menerima berita kematian ni, sy pernah bermimpi 3 batang gigi bawah sy tercabut.
0 comments: