Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

* :( *

9 minggu. Kali ni badan agak lemah dan sangat lemah. Awalnya nampak okay. Tapi bila masuk minggu ke 6 sy dah mula rasa lemah. Selera makan langsung tiada walaupun sy sebenarnya sangat sangat sangat lapar. Hilang mood untuk semua perkara. Deria bau juga terganggu. Semua jenis bau boleh buat sy rasa mual. Bau wangi salah apa lagi bau busuk. Bercinta bila sy mahu masuk ke bilik air. Semuanya buat sy rasa hilang mood. Rasa mual. Rasa loya yang teramat sangat. Bau kain baju sendiri pun buat sy rasa nak muntah. Pembawakan kali ni sy betul2 rasa lemah. Tiada tenaga. Hanya mampu bersabar dan berharap keadaan ini akan cepat2 berlalu supaya ianya tidak menjejaskan rutin harian dan kerja sy :((

2 sudah memadai.

1 comments:

Krissu said...

Sabar la ya. Moga-moga anda cepat sembuh.

DP,
Syah
Malaysia online fashion boutique