Ads

Followers

Daisypath Anniversary tickers

My Precious

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.
Hai! :) Dah lama sangat tak update blog. Badan pun alhamdulillah beransur baik. Tiada lagi muntah2. Lega sangat sebab faham2 je lah bila keadaan macam tu nak buat kerja rumah tambah lagi layan babah dan Hasif memang sangat2 terganggu dan tidak selesa. Bibik pun tak ada. Belum mampu lagi. Nak cerita tentang Hasif yang agak memilih dan susah nak makan terutama waktu pagi. Dah cuba macam2. Macam2 la sangat. Haha.. Google punya google kebanyakan resepi untuk budak sy dah cuba. Cuba buat eksperimen dulu dengan Hasif. Hasif kalau makan pun tak banyak mana. Setakat 5-6 suap je. Makanan orang dewasa pun Hasif tak makan banyak. Akhirnya sy jumpa resepi pasta. Kenapa tak terfikir selama ni kan?? Apa salahnya mencuba kan.. :)

0 comments: